GoudenRoos webillu
Logo goudenroos theater LOS web
z0ndag 11 augustus 2024

Verspreidt over een tiental locatie's op de Nieuwe en 0ude Markt van Roosendaal zijn er optredens van muzikale en theatertalenten zowel solo, duo, trio als grotere samenstellingen. De optredens zijn onversterkt. Er is een roulerend systeem zodat je alle talenten en hun acts kunt bekijken. Hierna betreden de drie beste acts het podium op de Oude Markt, waar zij hun kunsten versterkt ten gehore brengen en je getuige kunt zijn van de nummer 1, 2 en 3.

Kortom... volksvermaak
in optima forma!!

fREE ENTREE

binnenkort meer

Op het moment zijn wij druk bezig met het organiseren van dit gezellige evenement. Zodra alle deelnemende artiesten bekend zijn, promoten wij dit via onze nieuwsbrief en op social media. Op deze pagina vind je dan alle informatie. 

Op de hoogte blijven van al onze evenementen?

schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Bedankt voor je interresse in onze
evenementen en live optredens?

vul hier je gegevens in voor het ontvangen van onze nieuwsbrief

deelnemen!

Wil je als artiest of band graag deelnemen aan De Gouden Roos straatmuzikanten/theater concours? Ga dan via onderstaande button naar pagina 'Aanmelden' en vul je gegevens in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op voor het doornemen van de voorwaarden.

muzikale kwaliteit gegarandeerd

Dat is waar SBPR voor staat. Bij elk type evenement worden de juiste artiesten geselecteerd. Zowel bekende als minder bekende performers, maar altijd met dezelfde passie voor muziek. Dit staat garant voor muzikale kwaliteit en voor een geweldige, verrassende ervaring voor muziekliefhebbers in het bijzonder.

VAN STRAKKE BLUES TOT ROCK 'N ROLL

SBPR Blommenblues kaderlogo2
SBPR kaderlogo BTTF black

VAN BACK TO BASIC TOT INTO FOLK

ALLES VOOR IEDEREEN MET PASSIE VOOR MUZIEK

SBPR Winterdance kaderlogo
SBPR Goudenroos kaderlogo use
SBPR logo 2.0

Delen